Tuesday, 20 September 2016

Giveaway dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari


Assalamualaikum semua. Kali ni entry kinah mengenai giveaway yang di anjurkan oleh sis Jepun Mari. Tujuan kinah join giveaway ni salah satu sebabnya kinah nak tambah lagi kawan-kawan blog dan boleh tukar pandangan serta pendapat. Sesiapa nak join giveaway ni bolehla terjah dan tekan banner yang kinah tampal tu ye.

Psst: join simple giveway je sebab sekarang ni kinah update pakai henpon. Laptop sekarang dah tingtong tahap gaban.

7 comments

  1. Selamat berkenalan. Laptop? Macam dah lama tak jumpa benda tu. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan juga. Awak pun pakai fon juga ke huhu

      Delete
  2. TQ Kinah join contest akk, keep in touch k..

    ReplyDelete
  3. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaminn. Awak pun best of luck juga ye

      Delete
  4. singgah ^^

    http://yumeedream.blogspot.my/2016/09/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall