Pampers Whoopee Ok Tak? Kasi Review Sikit

  • Wednesday, September 16, 2015
  • By Kin Naz
  • 4 Comments

Assalamualaikum semua...

Lama kinah tak update blog ni.. 
Dah bersawang nampaknya..
Bukan ape malas beno nak update blog ni

Sekarang ni kinah dah masuk trimester ketiga..    
So barang- barang keperluan baby dah beli sikit-sikit. Antaranya pampers, semalam suami ajak terjah Tesco yang sekangkang kera dari rumah kitorg ni.. Duk belek-belek rak pampers terjumpa la pampers whoopee (betul ke ejaannye?)

(Ehsan dari Google)

Bila dibelek-belek harganya bolehla tahan berbanding dengan jenama lain.. Nak beli yang mahal idakle mampu. Ni untuk sementara je.. Pada mommies kat luar sana siapa yang pernah guna whoopie ni kasi komen sikit.. Aritu baru je request sample nak tunggu sampai depan rumah lambat lagi dapatnya.. Kinah dah rembat whoopee ni.. 

You Might Also Like

4 Pengomen Tegar

  1. congrats dear! lama nana tak singgah sini, heeee..tau tau nak jadi mak orang da haaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah lama beno tak update blog ni nana. Huhu

      Delete
  2. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedihnya tak dapat join. Baru nak aktif semula. Jika ada tawaran lain in Sha Allah boleh

      Delete