Sunday, 2 March 2014

Semakan Keputusan SPM Secara Online dan SMS

Assalamualaikum semua...

Pada adik-adik SPM 2013 tak lama lagi boleh semak keputusan melalui online. Tak macam zaman dulu kena pergi sekolah ambil keputusan. Sekarang semua berada di hujung jari sahaja. Keputusan SPM 2013 dijangka akan keluar pada 19 Mac 2014. Sabar menanti ye adik-adik semua. 

Nak tahu macam mana nak cek keputusan adik-adik bolehla lawat laman web ni 


(Sila klik gambar ni)

5 comments:

  1. Senangkan adik-adik kita. Tapi dah thrill nak result ramai-ramai..then tu jumpa cikgu..congratulation each other. Moment-momnt yang best masa ambil result..nway good luck untyuk adik-adik semua!!!

    ReplyDelete
  2. thanks share kinah.. nanti anne cek.. bdebar ni.. hehehe..
    bdebar bagi pihak adik anne.. hihi

    ReplyDelete
  3. Huhu tak lama dah .. kejap lagi result spm pun dah nak keluar . Nervous nya..

    ReplyDelete