Monday, 31 March 2014

Review SlimFast Diet

Assalamualaikum semua

Minta maaf pada kak Mialiana sebab kinah lewat hantar review. Agak sibuk lately. Hari ni kinah nak kongsikan penglaman kinah sepanjang beberapa hari kinah menggunakan slim fast diet ni.

Hari pertama kinah minum biasa la belum nampak lagi perubahannya. Tapi agak kerap masuk ke tandas sampai susah hati kalau sakit perut masa nak pergi kerja huhu.

Hari yang seterusnya pun sama sakit perut, tapi pada masa tu dah nampak kempis sikit perut ni. Mana taknya asyik membuang aje. Makan je cukup masa masuk tandas.

Begitula seterusnya samapai habis kinah minum. Perut kinah pun dah makin kempis dah tak buncit dah macam dulu. Produk ni memang berkesan pada mereka yang benar-benar nak kurus.

Lihatlah testimoni mereka yang telah berjaya menggunakan produk ni





Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.


17 comments

  1. O_O !! Kinah dah slim wahh !!
    Manusia yang tekad untuk kurus
    mesti kena beli dan cuba produk ni.
    Nampaknya kinah sudah berjaye.
    Tahniah buat kinah

    ReplyDelete
  2. wah dah buat review akak ni baru tergedek2 lagi ni...

    ReplyDelete
  3. salam. waa..makin popular produk ni..
    btw isi tabung ford dan digi :)

    ReplyDelete
  4. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
  5. Wah, makin slim lah kak lepas ini :D

    salam singgah dari blog
    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
  6. congrat
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-to-back-yang.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah buat pertama kalinya di sini dan salam kenal dari pcl; ....nak kempiskan perut dan kembali cergas mcm remaja dulu2..dengar macam agak mustahil kan, tapi insyaAllah boleh kalau kena dgn disiplin dan ikut peraturannya ; Tahniah Kinah sudah buktikan dan sikap ada keyakinan diri itu penting. pcl juga salah seorang pengguna/minum SFD

    http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

    ReplyDelete
  8. tahniah dan gud luck!dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  9. Wah wah wahh!!!
    Congratulations!!! Hihihi. Qila pun dari Giveaway SlimFast Diet ni jugak heee~
    Best of luck!!!
    Harap mara lah ke next round kan :D :D :D hihi

    ReplyDelete
  10. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  11. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete
  12. tahniah ya.. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete

  13. Salam,wahh.. tahniah ya..kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    ReplyDelete
  14. wahh makin selim la lps ni
    dr segmen yg sama
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  15. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^


    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall