CPUV Lagi

by - Saturday, March 15, 2014


Assalamualaikum semua, alhamdulillah rezeki tak putus-putus. Dapat CPUV lagi walaupun kinah dah jarang sangat update blog sejak bekerja ni. Banyak benda nak buat. Kerja kat Opis makin menimbun. Isnin ni lak kinah terlibat dengan domestic inquiry. Sabor jela. Ha dah tau kan betapa busy tuan empunya blog ni sambai terabai blog. Walaupun dah terabai tapi pihak Nuffnang masih sayang pada kinah tau. Dapat lagi CPUV. Cpuv kali ni daripada Herbal Essence. Nak printscreen tak nampak lagi bayangnya. Baru start semalam. Masuk yang ni dah tiga ketui CPUV. Hope berjoget lama sikit yer. Terima kasih juga pada yang sudi menjengah blog yang dah rupa hidup segan mati tak mau ni huhuhu.





You May Also Like

5 Pengomen Tegar

  1. tahniah dear kinah.. mama singgah menabung sini

    ReplyDelete
  2. Wah CPUV lagi tu... Tahniah Kinah :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..rezeki kan dear:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Cik Kinah :) sukee la cik kinah berjoget lama sheket huhu

    ReplyDelete