Senarai Peserta Segmen Bloglist Februari

by - Thursday, January 30, 2014

Assalamualaikum semua.

Apa khabar semua hari ni? Semoga sihat hendaknya. Entri kali ni kinah nak update senarai peserta yang join bloglist kinah. Alahai sikit sangat penyertaan. Selalunya ramai aje yang join segmen kinah ni. Sepatutnya segmen ni berakhir tepat pada pukul 8.00 malam ni. Oleh sebab tak ramai yang join kinah kasi lagi peluang pada semua dan menganjak lagi tempoh segmen ni. Tiga orang jer yang join macam tak best la. Agaknya masing-masing dah sibuk bercuti nak CNY ni. Kinah lanjutkan tempoh hingga hari Isnin bersamaan 3 Februari 2014.

Di bawah adalah senarai mereka yang awesome join segmen kinah
  1. http://mellyareenza.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-februari-2014.html
  2. http://applehijaulife.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-februari-2014.html
  3. http://nineight.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-februari-2014.html

Tarikh tamat adalah 3 Feburari 2014


Pada yang tak join lagi klik sini


You May Also Like

1 Pengomen Tegar