Sunday, 19 January 2014

# Luahan Hati

Nuffnang Versus Komli

Assalamualaikum semua...

Lama rasanya tak online, post yang lepas-lepas tu kinah buat autopost. Pergi bercuti mana sempat nak update entri hehehe. Baru-baru ni, kinah ada apply Komli. Nak tau apa tu Komli? dan perbezaan antara Nuffnang dan Komli? Boleh rujuk di sini

Macam Bestkan!!!!

Kenapa tiba-tiba nak beralih arah? Sebabnya Nuffnang kinah tengok dah tak hot macam dulu. Dulu masyukkk je, sejarang ni nak dapat satu CPUV pun dah susah. Kinah perhati ramai juga blogger sekarang nak curang dengan Nuffnang hmmm, Nuffnang kena buat something untuk tarik balik perhatian kami ni. Kinah sebenarnya dah apply pun Komli dan dah dapat feedback dari pihak Komli, sekarang kinah tengah tunggu coding tuk iklan pulak. Wait and see ^_^




Tak sabar nak dapat earning banyak-banyak!!!!

4 comments:

  1. Oh.. mcm best.. semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Mmg betul nuff dh x mcm dl.. nk apply komli masih x layak so trima jela :(

    ReplyDelete
  3. cik nor rasa nak curang jgkla..hihik

    ReplyDelete
  4. mama baru nak pasang coding iklan ni.. hihi

    ReplyDelete

loading...

Total Pageviews