Saturday, 2 November 2013

Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.






Dengan ini shida menganjurkan Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 30.10.2013 dan akan tamat pada 12.11.2013 (2 weeks). Pengumuman pemenang untuk Part 2 akan shida umumkan setelah mendapat keputusan dari pihak penaja. Untuk Part 2 pilihan pemenang sepenuhnya dipilih oleh penaja dan juga berdasarkan Unique Click (jadi affliate) Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :


  syarat-syarat wajib :  

  1. Like  Page Penaja dan Share (klik pada button share dalam entri ini)  :  

  2. Like, G+ entri ini  dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

  6. Wajib Daftar menjadi Affliate www.reddelima.com dan letak banner Affliate dalam blog (akan disemak oleh Penaja) : klik cara Daftar Affliate dengan 7 langkah mudah!


Senarai Hadiah  |  Senarai Peserta

Bisness Online Dikenakan GST

Assalamualaikum semua...

Harini kinah tak tahu la nak post entri ape harini. Kosong je, no idea maaa. 

Tiba-tiba tinggggggg keluar ini idea,

Photo: lau bisness online dikenakan GST,cm ne kawe nok cari mkn lagu ni wey.. makin mahal la jwbnye..
tahniah pm coz nyusahkan rahyat..

#sakithatiaq

Pada mereka yang run bisness secara online, jenuh la macamni kena GST. Tujuan GST dilaksanakan adalah untuk mengelakkan negara berhutang dengan bank dunia. Hmm entah macam mana bila GST mula dilaksanakan ye, adakah perkara ini dapat membantu golongan pendapatan sederhana? Fikir-fikirkanlah semua.

Friday, 1 November 2013

Ranking Alexa Kinah

Assalamualaikum semua..

Kinah blogwalking tengok mereka-mereka itu update ranking alexa. Kinah pun nak cek gak la tengok tengok hmm kena usaha lebih lagi dan ranking kinah tidak la secanggih macam mama. Kalo nak cek boleh cek kat sini tau

See, kena usaha lebih lagi ni ^_^

33 Days Lucky Draw Birthday Giveaway By AtienStory


Assalamualaikum semua. Kali ni kinah nak join Giveaway by Atienstory. Terima kasih kak jemput kinah join GA kak ni.Tujuan GA ni sempena ulangtahun kelahiran akak atien,emak dan ayah kak kita ni. GA ni berlangsung selama 33 hari tau. Nak tau kenapa? Haaa itu kena terjah sendiri ke blog akak kita ni ha. Ok la sempena ulangtahun beliau dan kedua ibu bapanya, kinah nak ucapkan selamat ulangtahun kelahiran, semoga dikurniakan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki akak sekeluarga dan juga happy sokmo yerr. Pada mereka yang berminat nak join sekaki moh le kite join dan klik banner yang cute tu tau ^_^

Ni kek untuk akak


Selamat Hari Lahir kak :)

Peraduan Reader's Digest Betul atau Tipu

Assalamualaikum semua...

Tengahari tadi kinah terima sepucuk surat daripada Reader's Digest tau. Sape pernah dengar Reader's Digest???? Actually kinah sebenarnya tengah blurrr la macamne kinah boleh dapat invitation letter ni. Menurut surat berkenaan, kinah dijemput untuk memenangi wang tunai dari RM 500 sehinggalah ke RM625 000 dengan hanya mengikuti langkah yang diberikan nanti. Mereka minta kinah cek email dalam masa beberapa hari ni dan mengikuti langkah-langkah yang diberikan, dan dalam masa beberapa hari envelope berwarna kuning akan sampai di rumah. Hmmm betul ke tawaran ni?? Siapa pernah dapat tawaran ni cuba kasi komen sikit, dalam surat tu siap disertakan dengan brosure dengan gambar pemenang sekali. Boleh percaya ke ni? Bila kinah tanya uncle Google rata-ratanya kata ini adalah satu taktik penipuan macam gores dan menang. Mula-mula diorang buat tawaran sehingga kita rasa tertarik nak sertai last-last ada seorang pengomen tu kata satu hari dia perlu bayar bill untuk buku-buku yang mereka hantar. Aisshhhh ini la manusia zaman sekarang, suka sangat ambil kesempatan pada orang lain, yang menjadi tanda tanya mane depa tau alamat rumah kinah yer hmmmmm. Adakah maklumat peribadi kita ni telah tersebar. Ce komen sikit 

Ini webpage 


November Giveaway by Cik Yaya.



Nak Join? Meh Klik Banner.

Perkongsian Jumaat

Assalamualaikum semua...


Mereka Insan Terpilih Oleh Random Untuk Bloglist November

Assalamualaikum semua...

Mulai esok mereka dibawah ni akan masuk dalam bloglist Kinah, mai pakat cek nombor kot-kot ada kena dengan Mr Random ni. Janji nak masukkan 10 je kan, kinah fikir semasak-masaknya kinah ubah fikiran kinah masukkan 20 bloglist. Cek link dibawah ye. Sori tak boleh nak tunjuk satu-satu kotak random tu nanti panjang berjela entri ni haaa

  1. http://athirahkitty.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  2. http://meyrahumeyrah.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  3. http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  4. http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  5. http://puangojes.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  6. http://areinazlan.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  7. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  8. http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html
  9. http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  10. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  11. http://jannaharyanna.blogspot.com/2013/10/segmen-pencaria-blogist-bulan-november.html
  12. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  13. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  14. http://kechik-duniakudisini.blogspot.com/2013/10/segmenpencarian-bloglist-bulan-november.html
  15. http://mylovekasih.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  16. http://nerd2aku.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  17. http://nanakimie.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  18. http://blogashalya.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  19. http://lisa-hlovate.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  20. http://misshunymadu.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
Mana yang tak tersenarai tu jangan sedih, bulan Disember kinah buat lagi ok....


Thursday, 31 October 2013

Blog Not Found

Assalamualaikum semua...

Blog siapa yang not found ni? Mesti semua tertanya-tanyakan, hmm sebenarnya Kinah nak pergi blogwalking blog Mama Darwish tapi blog not found. Haish tadi mama baru tinggalkan jejak kat shout busuk kinah ni
Yang bertanda kuning tu ha, bila klik yang keluar ialah

Ha sudah apekehainye weh kata orang Perak. Agaknya tengah under construction kot. 



Edit Blog Dia

Assalamualaikum semua...

Haaaa siapa dia tu? Heheheh bukan my fiance but my little sister. Disebabkan beliau akan menghadapi SPM bulan November nanti, Kinah dengan rela hati mengedit blog beliau. Permintaannya blogskin. Alamak, blogskin kinah kan lemah bab kod mengekod ni. Tadi Kinah try and error je la nasib menjadi dan tuan tanahnya puas hati. Nak tengok hasil tangan kakaknya heheh..

Meh tengok kat bawah ni



Jadila dari takde hehhe

Segmen Bloglist November 2013



Assalamualaikum semua. Kali ni kinah join segmen ubai. Haritu ubai join segmen akak kan. Tolong-menolong katakan. Pada sesiapa yang nak join segmen ubai moh ramai-ramai kita terjah orang jauh di Mesir nun ^_^.

Isi Kajian Pengesanan Graduan Kementerian Pendidikan Malaysia

Assalamualaikum semua....

Update blog hampir terlupa dengan Kajian Pengesanan Graduan Kementerian Pendidikan Malaysia. Nasibla kawan-kawan peringatkan. Kalau tak macamne nak amik jubah nanti huhu. Terima kasih ye. Nak tau apa tujuan kena isi kajian ni

Kajian ini bertujuan untuk mendapatkan pandangan dan pengalaman anda terhadap beberapa aspek berkaitan program pengajian, kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan semasa anda mengikiuti pengajian. Institusi pengajian anda juga ingin tahu bagaimana anda memasuki dan menghadapu cabaran alam pekerjaan. Maklum balas anda sangat penting bagi membawa perubahan yang membina kepada institusi anda dan juga kepada pihak  Kementerian Pendidikan Malaysia bagi meningkatkan lagi kualiti dan taraf pendidikan Negara. Ini merupakan salah satu cara anda untuk menyumbang kembali kepada institusi anda dan kepada bakal pelajar yang akan mengikuti pelbagai program pengajian di IPT.
Hmm banyak pulak soalannya, pada sesiapa yang akan konvo nanti baik isi cepat-cepat sebelum lupa
ni linknya di sini



Ok Tak?

Assalamualaikum semuaa.....

Mesti anda semua tertanya-tanya apa yang ok ye tak? Sebenarnya kinah nak tanya ok tak background yang baru ni, masih lagi template yang sama cuma background yang berbeza. Sungguhpun haritu rata-rata yang memberi komen yang positif tapi dalam jiwa kinah ni memberontak nak tukar jugak wajah blog ni. Bila kinah search blogskin seriusly memang lawa-lawa, cantik namun ada tapinya. Kinah tak boleh nak tepekkan segala banner bagai kat dalam blogskin, kalau template sekarang ada layout yang blogskin tak ada semua pakai edit HTML oh tidak, itu yang paling kinah tak suka. Hasilnya, kinah cuma tukar background je heheh. Tapi background ni kinah godek-godek dalam blogskin, juling jugak mata ni mencari url background dah berkenan punya pasal. Lagipun background sekarang baru nampak macam matang sikit hahaha. Pada Adik kinah si Ecah ada nampak matang tak sekarang blog orang ni. Kamu jangan banyak nak megomen lagi ye dik. 

eeee kinah jumpa picture ni kat FB semalam. Macam-macam hal


Menjadi Insan yang Memilih atau Dipilih

Assalamualaikum semua....

Pilihan terletak di tangan anda, anda yang menentukannya?

video

Meh layan lagu ni. :)

Segmen Pencarian Bloglist Tamat

Assalamualaikum semua....

Alhamdulillah, segmen Pencarian Bloglist Bulan November telah pun tamat. Seramai 48 orang yang join untuk disenaraikan ke dalam bloglist Kinah. Kenapa tamat 30 hb??? untuk memberi peluang pada kinah untuk merandomkan nombor bertuah anda tu. Ok la mata pun dah berair mintak dipejam sampai sini saja ye. Semoga berjaya semua cewahh macam nak jawab exam pulak.


p.s kinah rasa nak tambah 10 lagi, maknanaya 20 bloglist ok tak?


Wednesday, 30 October 2013

Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

Assalamualaikum semua...

TAMAT


Kinah mencari 10 blogger bertuah untuk dimasukkan ke dalam bloglist Kinah untuk bulan November. Segmen ni simple je. 

Syarat-syarat mudah je


  • Follow blog kinah bagi yang belum follow, dah follow skip je bahagian ni. 
  • Buat satu entri dan tepek banner atas dan backlink ke blog Kinah (mudah tuk blogwalking) 
  • Tinggalkan link di komen sahaja. 
Tamat 30 Oktober ni
Pemilihan berdasarkan random.

p.s tujuan segmen ni untuk memudahkan Kinah blogwalking ^_^

UPDATE: Senarai Peserta


CPUV Ke 11

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, haritu satu CPUV kinah dah kredit hari ni ada lagi CPUV untuk kinah rezeki Oktober bukan tragedi Oktober ye macam lagu Awie hehehe. Terima kasih Nuffnang. Kali ni CPUV daripada Sony Xperia Z1 waaa cantik pulak kinah tengok. Kinah memang minat dengan Sony sebab gambar dia cantik tak macam kamera lain kelabu asap je huhuhu jangan marah ye jenama-jenama lain. Nak beli modal tak cukup, jadi cuci mata je la. 

Cantikkan, berangan je la ko kinah oiiii hehehe

Tengok gaya projek durian pun bakal kredit jugak sebabnya tak nampak berjoget dah pun


Tuesday, 29 October 2013

Segmen Saya Nak Bookmark/Brooch

Assalamualaikum semua...

Eraz Fadzli Datang Terjah

Assalamualaikum semua...

Teruja malam ni sebab blogger Eraz Fadzli datang terjah. Waaa selalu kinah terjah blog dia tapi hari ni Eraz datang ke blog yang tak seberapa ni siap join lagi segemen kinah. Terima kasih ye papa Zara yang cute tu. 

Terjah blog Eraz Fadzli untuk lebih mengenali beliau.

Oh ye tadi kinah ada post mengenai skin blog ni sama ada matang atau tidak. Rata-rata memberikan komen yang positif dan membina pada kinah. Terima kasih semua yang memberi komen. Kinah pun sebenarnya malas nak tukar-tukar dah pening nak bermain dengan kod segala bagai. Dari membuang masa dengan edit template, lebih baik pergi terjah dan blogwalking blogger lain. Betul tak semua hihi. Kali ni kinah buat tulisan besar sikit sebab ada blogger kata tulisan kinah kecik, tak nampak dan kadang-kadang apa yang nak cuba disampaikan tu tak jelas. Ok la itu je la untuk kali ini. 



Skin Blog Tak Matang Ke?

Assalamualaikum semua...

Hmm kinah nak tanya pendapat semua mengenai skin blog ni, betul ke nampak macam tak matang? Hari tu adik kinah tegur "Kak yong, apesal blog ko nampak macam tak matang je" Kinah kelu lidah tak terkata betul ke betul ke? Please be honest

Asyik gambor beruk ni je Kinah upload hihihihi


Mega Giveaway By Iman Zakaria & Faris Farizat

Assalamualaikum...

Tamat 1 November 2013

Tajuk Apa Yang Sesuai Ye

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah setelah dua hari kinah buat segmen ni, kinah dapati segmen ni bolehla dikatakan mendapat sambutan yang menggalakkan sungguhpun tiada hadiah disediakan kerana tak cukup modal. Sungguhpun tiada hadiah, dengan adanya segmen seperti ini anda semua dapat bertukar-tukar link blog dan kenalan anda semakin bertambah. Bukan itu sahaja, unique visitor anda pun semakin meningkat. Tidak rugi pun join segmen ini. Kebanyakan yang sertai segmen ini adalah blogger-blogger baru dan ada juga blogger senior. Waaa semakin meriahla dunia blogger ini. 

Pada sesiapa yang masih belum join, boleh join di sini 


Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

 syarat-syarat wajib : 
  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini





Budu From Katak

Assalamualaikum semua....


Hahahahhahahha tak tahan membacanya, hehehehe adeiiiii sabor je la cikgu 

Selamat Pagi

Assalamualaikum semua

Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com



SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."


Top Up Giveaway by Afifah Anuar


Celcom


Monday, 28 October 2013

Sakit Kepala

Assalamualaikum semua...

Tadi semasa kinah blogwalking, terjumpa satu artikel mengenai pegawai Ambank yang telah ditembak oleh pengawal keselamatan. Pada mulanya kinah ok je baca entry tu tapi lama kelamaan ting tong kepala ni ha. Mana taknya gambar pegawai Ambank yang ditembak tu begitu jelas. Ya Allah, harap pada sesiapa yang upload gambar-gambar berkenaan delete la gambar tu bagi menghormati keluarga arwah dan semoga arwah tenang di sana. Bila ditengok balik gambar pengawal keselamatan tu, hmm macam familiar tapi entahla pelanduk dua serupa kot. Semoga pihak polis dapat menangkap penjenayah berkenaan. Kesian pada keluarga arwah. Kebetulan arwah ni asal dari negeri Perak satu kampung dengan mak sedara kinah

Tak sangka ye mamat ni ada akaun FB. Polis ambil tindakan segera


Senarai Peserta Segmen Pencarian Bloglist Bulan November

Assalamualaikum semua

Di bawah antara blogger yang join Segmen Pencarian Bloglist Bulan November
  1. http://mamamamy.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  2. http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  3. http://kechik-duniakudisini.blogspot.com/2013/10/segmenpencarian-bloglist-bulan-november.html
  4. http://blogashalya.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  5. http://meyrahumeyrah.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  6. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  7. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  8. http://dhia-manja.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  9. http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  10. http://lisa-hlovate.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  11. http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  12. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  13. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  14. http://kataubaid.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  15. http://jueazrin.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  16. http://jm-ga.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  17. http://maszie.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  18. http://www.mystorymory.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  19. http://ezzatyadilla.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  20. http://puangojes.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  21. http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  22. http://anne-nurain.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  23. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  24. http://aefaaerisya88.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  25. http://mylovekasih.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  26. http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  27. http://nerd2aku.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  28. http://www.aimisyahirah.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  29. http://mazatulazura.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  30. http://nampaktakpermainandiakatsitu.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  31. http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  32. http://areinazlan.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  33. http://miszsheyla.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  34. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  35. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  36. http://pening-pala.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  37. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  38. http://nanakimie.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  39. http://misshunymadu.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  40. http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html
  41. http://zirahasan.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan.html
  42. http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  43. http://ynarazali.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  44. http://athirahkitty.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  45. http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  46. http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  47. http://jannaharyanna.blogspot.com/2013/10/segmen-pencaria-blogist-bulan-november.html
  48. http://diarionlineaten.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
Ada sesiapa yang tertinggal link?? Beritahu kinah ye

My First Giveaway by Tiqa Ni Hye


 [ CLICK BANNER UNTUK JOIN]
Para sponsors :-
 Tiqa Ni Hye | Jasple Boutique | Alya Najlaa  | Random Rainbow | Deena Shahril | Hamizah Jamaludin | Hannah Nabyllah | Syiera Firdaus |  Ierah | Hazrina Halim

Wordless



Betul tak? betul tak?

Mini Giveaway By Nabila Medan



CLICK BANNER!!

Sunday, 27 October 2013

Topup Giveaway by Malihah Munirah


Tamat:29/10/2013

Tak Ada Tajuk

© Love Is Simple
Maira Gall