Friday, 30 August 2013

Merdeka!!!!!!

Friday, August 30, 2013 0 Comments
Assalamualaikum....

Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 56. Hargailah mereka yang telah banyak bersusah payah, 

bertungkus lumus untuk mendapatkan apa yang kita ada pada hari ini. Janganlah ada pihak yang cuba 

memusnahkan keamanan dan keharmonian negara kita yang tercinta ini.  Saya Sayang Malaysia, Malaysia 

tanah tumpahnya darahku.... Semangat politik dah mai dah (Teringat masa zaman belajar dulu, tunggu detik 

pukul 12 sebab nak tengok orang main bunga api)


Malaysia oh tanah airku
Tanah tempat tumpah darahku
Negeri elok amat kucinta
Kan kupuja sepanjang masa.......


Luahan Perasaan

Friday, August 30, 2013 0 Comments
Assalamualaikum, sudah lama x mengupdate ini blogla atas sebab musabab yang tak dapat nak dielakkan. Ok kiter lupakan aje, sekarang ni fokus kepada para blogger kat luar sana. Bile saya cek balik chatbox kononya untuk balas kunjungan tetapi hampa. Semua yang tinggalkan link untuk klik iklan. Ape ni tak elok la tinggalkan link tu, kiter bukak link kononya nak balas kunjungan tengok2 iklan. Cuba korang berada di tempat saya apa yang korang rasa, kite jangan terlalu taksub sangat dengan benda2 ni. Kalo da orang betul2 ikhlas nak klik iklan kat blog die akan klik x perlu nak letak link iklan macamni. Lepas ni tolong la ye sape yang tinggalkan link tu mestilah link blog korang bukan link iklan. Ingat tuuuuuuu!!!!! (kan dah start membebel)


Total Pageviews