Saturday, 7 December 2013

# Luahan Hati # Macam-macam

Template Baru Kinah

Assalamualaikum semua, hari ni dengan rasminya kinah tukar template kinah. Tak mau dah pakai template lama tu sebab haritu ada blogger beritahu terjumpa blog yang persis dengan kinah. Huhu sabor je la. Selepas survey sana sini dengan ini lihatlah my new template, nampak lebih ringkaskan. Kinah sukala dengan template baru ni hehe korang suka tak suka tak?

Kesian pada kawan-kawan yang berada di Pantai Timur, dengar berita tadi banjir semakin buruk. Takziah kepada mereka yang kehilangan keluarga,dan diharap semua baik-baik sahaja, bukan apa dengan keadaan sekarang ni air yang tidak bersih akan mengakibatkan penyakit berjangkit. Kena elakkan terutama kanak-kanak yang gemar main air. Marilah kita semua doakan semoga keadaan sahabat di sana baik-baik dan banjir akan surut. Bersabarlah dengan apa yang dihadapi sekarang ni, sesungguhnya ini adalah kifarah dan juga sebagai peringatan untuk kita semua.

   

Keadaan banjir di Kuantan, Pahang

4 comments:

loading...

Total Pageviews