Thursday, 19 December 2013

Suka Jaga Tepi Kain Orang


Assalamualaikum semua, agak lama kinah tak update blog, Mana taknya, keadaan internet tak mengizinkan. Hari ni kinah nak cerita sikit mengenai orang yang suka jaga tepi kain orang. Siapa yang setuju dengan tajuk ni? Siapa yang suka jaga tepi kain orang sila terasa ye, 

Kinah sebenarnya malas nak cerita mengenai hal ni, tapi bila dah orang suka sangat nak jaga kain kinah sampai kain sendiri tak terjaga, ini yang membuatkan kinah nak post entri ni. Apa yang kita buat, semua orang nak amik tahu, rasa macam tak ada privasi. Itu sebabnya kinah malas nak bukak facebook lately, ada je yang menyibuk nak tahu pasal kita, ada je yang stalker Facebook kita, tolonglah janganlah kacau privasi kinah, itu wall kinah, nak ambil tahu tak kisahla, tapi bila dah lagak ala-ala mamarazi dan paparazi???? Please behave yourself, apa yang korang buat selama ni kinah tak pernah tak ambil port pun yang penting kinah tak menduakan Allah S.W.T. Macam-macam hal la orang sekarang ni





7 comments

  1. sabar ye kinah,btw blog da berwajah baru,comel!!!:)

    ReplyDelete
  2. ianya sering berlaku dalam masyarakat kita kan..

    ReplyDelete
  3. memang tak suka org yg sibuk kan hal kita..ehh template blog dah tukar ekk

    ReplyDelete
  4. ad yg dengki ke? dorg bz body lps tu dorg ngumpat eh??

    ReplyDelete
  5. susah la org kebanyakan nya memang macam tu.. so kena la byk2 bersabaq :)

    ReplyDelete
  6. suka yg last tu
    what make u feel simple, keep it ..hikhik :)

    ReplyDelete
  7. biasalah lar tuw bila org dah tiada kerja...jadi bz body la jadinya..;)

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall