Friday, 6 December 2013

Review Blog: Affy Afiqah

Assalamualaikum semua, kali ni review blog ika pulak. Hmmm, so far blog ika tak da masalah, cute and simple lagi adala ^_^.  Cuma bila entri ika terlalu panjang cuba ika buat read more, so pembaca akan tahu keseluruhan post ika dan mereka akan baca another post. Cadangan kinah je la terpulang pada ika nak follow atau tak. Pada mereka yang gemar mencuba resepi-resepi terbaru bolehla singgah ke blog ika ni ye.   Good job ika ekhmmm agak-agaknya bila boleh merasa nasi minyak ika ye hehehe




4 comments:

  1. terima kasih kinah :)
    tapiiiii read more tu yang macam mana ya maksud kinah? insyaAllah ika cuba perbaiki mana yang boleh ihiks ;) hehehe nasi minyak ika ya? insyaAllah tiba masanya ika jemput tau...sekarang tarikh kena rahsia2 dulu miahahah...nanti jemput jangan tak datang pula ;P

    ReplyDelete
  2. blog comel macam orang ny jugak.. hihi..
    mohon ika belanja kek batik coklat.. yummeh!
    hehehe..
    rajinnya kinah.. anne donat sini.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa, kek batik coklat ika macam ngeng je haha
      belanja yang beli punya boleh tak? kihkihkih

      Delete
  3. insya allah ade mase tb terjah ;)

    ReplyDelete