Thursday, 12 December 2013

Menang GivEaway By Hanis Masturina

Assalamualaikum semua, lama tak update sebab line internet dah sampai koutanya. Ni pun try and error je ni. Alhamdulilllah, hari ni rezeki kinah lagi, kinah menang giveaway tau. Nak tau menang apa? Kinah menang novel Semester Satu, Kinah dah senda detail kat sponsor tunggu sponsor reply je la. Happy sangat-sangat.  Oh ye tadi abg posmen datang tau, hantar hadiah jauh dari Sabah Bha, nak tau hadiah apa, hadiah satu broch Diy, sweet cute gitu. 

12 comments

© Love Is Simple
Maira Gall