Keywords Nuffnang Hari Ini

  • Tuesday, December 24, 2013
  • By Kin Naz
  • 4 Comments


Assalamualaikum semua, ingat lagi entri kinah semalam? Ha kali ni entri kinah mengenai keywords di Nuffnang. Hmm apa pendapat korang semua??? Mungkin keywords kat Nuffnang ni related dengan entri kinah semalam kot, tapi tak sangka ye, ramai pulak yang hits entri cerita sex ni. Hmm entahla, bila kinah cerita hal ni pada tunang, geleng kepala dia, apa ke teruk sangat orang cari cerita sex dalam Love Is Simple ni, mentang-mentang nama blog ada LOve, Hello ini blog bebas daripada cerita yang mengarut tu, dalam blog ni kinah cerita pasai personal, dan Giveaway Segmen je, selain daripada tu memang Zero.... Ulang sekali lagi Zerooooo, Sape yang cari cerita tutttt kat sini sila ke blog lain ye. Harap Maklum


You Might Also Like

4 Pengomen Tegar

  1. Salam ziarah...Hahaha mentaliti orang melayu masa kita...kalau tengok kat mana2 website ping yang buat entry ala-ala seks akan dapat hit tertinggi

    ReplyDelete
  2. eheheh kelakar lak baca entry ni..kemain er dorg crk cerita mcm tuh hehe

    ReplyDelete
  3. hehe...macam poyo jer dorang tu kan...

    ReplyDelete