Thursday, 5 December 2013

CPUV Ke Ke 15

Assalamualaikum semua, alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Bila bukak blog ni tengok eh ada iklan baru. So dengan muka excitednya pergilah jenguk Portal Nuffnang ehhhhhh dapatla. Alhamdulillah sangat-sangat oleh kerana bulan November CPUV kinah takla sekencang bulan Oktober hari ni dapat CPUV yang kedua untuk bulan Disember. Terima kasih banyak-banyak Nuffnang kasi can pada kinah, ni sayang Nuffnang lebih ni hehehehe semalam dapat daipada pungutan zakat, tapi CPUV kali ini daripada Watsons, yeay Kinah memang suka shopping dekat Watsons rambang mata ooooo. Hahaha. Sapa suka shopping dekat Watsons angkat tangan haaaa ramai yang angkat tangan hmmm. Harapnya CPUV kinah yang empat ketul ni on going lama sikit ye, biar banyak-banyak sikit tau. Sayang Nuffnang lebih, oppss telebih sudah karang ada yang jeles pulak terlebih sayang Nuffnang ni hehehhe

Haaa ini lah iklannya, rajin-rajinla tekan tau ^_^ 
Terima kasih

7 comments

  1. wa, congrat kinah :)
    ok, PG isi tabung watson kat sini k!

    ReplyDelete
  2. Tahniah kinah.. terus kita pun nak check acc nuff hehe

    ReplyDelete
  3. wah rezeki bulan disember dah masuk

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..tahniah ye,hee..mmg bestkn shoping kt watson,rasa nk belije semua dlm tu^^

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall