Cerita Sex Kinah??


Assalamualaikum semua, terkejut baca tajuk tu? Kinah lagi terkejut. Gila apa kinah bercerita benda mengarut ni, geram pun ada. Awatnya kinah ni ada rupa gila sex ke sampai orang duk mencari benda macamtu kat sini. Takde kerja lain dema ni mencari benda-benda gini. Setakat cerita sex tu takpe lagi, ni taip keywords cerita sex kinah, apa ni weh kinah takde buat benda tu sebelum nikah agak-agakla weh, orang yang macamni fikirannya cetek sangat, daripada korang cari benda gini lebih baik cari info-info yang berfaedah, ada manfaat ini nak merosakkan fikiran korang. Kalau dah nak sangat puasa je la.

Geram dengan orang macamni


You Might Also Like

11 Pengomen Tegar

  1. Hehe, kalau ada sistem kluar nama sapa yg cari kan best? Biaq padan muka org tu... :P

    ReplyDelete
  2. ahahaha. ada juga manusia macam ni kan :)

    ReplyDelete
  3. macam2 la carian sekarang ni kan> ish3x..

    psstt.. anne winduu kinah jugak.. hihihi..

    ReplyDelete
  4. hahahha sengal! xde menda lain nak buat, x pasal2 jadi antara penyumbang traffic blog kinah kan

    ReplyDelete
  5. Huhu..tajuk x boleh blah..terkejut aqaq..muke kinah x de pulak. Nmpk ciri2 simbol tu ye..pelik dyorg ni kan..tak d. Benda lain ke nk cri.take care kinah.

    ReplyDelete
  6. haih..manusia mmg macam2 perangainya..

    ReplyDelete
  7. Hahaha. lawak la.. teruk betul . boleh kena sakit jantung tu kinah oiii =)

    ReplyDelete
  8. hahaha agaknya org tu sewel kut :D sabo ja la

    ReplyDelete
  9. haha,... aduii.. siapa lah agaknya tu..

    ReplyDelete
  10. Manusia yang berfikiran kotor dan sudah habit memang akan senantiasa mencari perkara perkara haram seperti ini , malah mereka sudah tidak merasa malu pada masyarakat serta paling sedih masyarakat seperti sudah lali dengan perkara ini .. tidak seperti zaman ibu bapa kita dahulu yang amat menitik beratkan adap sopan budaya melayu.

    ReplyDelete