Sunday, 8 December 2013

# Luahan Hati

Cemburu Sinonim Dengan Wanita

Assalamualaikum semua, cemburu?? Siapa yang bergelar wanita mesti pernah merasa apa itu cemburu. Kalau tak cemburu tu, mungkin hatinya keras sikit. Kinah cemburu? Memang cemburu, tapi biarlah kena pada tempatnya. Kadang-kadang bila dia bercerita mengenai perempuan kadang-kadang terusik jugak. Dah hati perempuan ni lembut, memang cepatla terasanya. Bila dia dengar kita balas ooo, yeke, xpela, haaa automatik dapat kesan something wrong pada kite dan cepat-cepat dia mintak maaf. Bukan niat nak guriskan hati kite pun. Pada kaum lelaki janganlah buat wanita anda cemburu hingga satu masa tahap cemburunya akan sampai ke tahap perang huhuhu.


Cemburu, cemburu jugak, jangan sampai satu masa nanti dia dah bosan dengan kita and say goodbye, masa tu nangis keluar air mata darah pun dah tak guna huhuhu. So kawallah cemburu anda tu ye

6 comments:

  1. Yeah . Saya pun kuat cemburu orangnye . Kawan rapat layan kawan yang lain pun cemburu also . Haha .

    ReplyDelete
  2. hihihi... cmburu tu biarlah berpada dan berasas.. jgn cmburu buta.....

    ReplyDelete
  3. cemburu tu memang ada..tp kadang kala tak perlu tunjukkan sangat..tp kena tunjukkan kadang2..manja2 gituwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak mar, kadang2 je cemburu

      Delete

loading...

Total Pageviews