Tuesday, 19 November 2013

Tutorial Tudung Ombak Rindu

Assalamualaikum semua, kali ni kinah nak share tutorial tudung ombak rindu. Pernah dengar tak, ala Tasha Manshahar pakai dalam video klip Cuba Teka. Kinah lepas tengok video tu berkenan pulak dengan cara tudung bawal dia pakai. Cari tutorial dalam goggle jumpa jugak nak tengok  tak boleh tengok kat bawah ni 

Gambar ni Kinah googgle image, nak tunjuk macam mana tudung ombak rindu Tasha Manshahar tu
Credit to http://www.blogammar.com

video



5 comments:

  1. oo.. camni ke ombakrindu.. baru tau huhu..

    ReplyDelete
  2. cantik2,tapi kalau nana buat ntah macam mana ler ruper..hihi

    ReplyDelete
  3. macam2 nama style tudung pun ada dah sekarang ni kan kinah :)

    ReplyDelete