Tuesday, 5 November 2013

Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman


Assalamualaikum semua, kali ni kinah nak join segmen my sally sayang. Simple sangat segmennya tak perlu nak like bagai. Ok tak perlu nak bebel panjang-panjang. Sally ni peminat CNBLUE tegar tau, haaaa minat sangat dengan si Yong Hwa nye sampai tabungnya pun nak pergi Korea tu nak jumpa Yong Hwa. Pss Sally minggu lepas Kinah tengok running Man tau ada pulak Yong Hwa kesayangan Sally hansem gak yewww. Jangan marah ye Sally hihihi. Tema blog Sally blue colour everything blue. Dah nama pun peminat CNBLUE, for sure blue semuanya iye dak hihi. 

Ni spesial untuk Sally



10 comments

  1. gudluck. Akak blom join lagi, karang baru join

    ReplyDelete
  2. salam kinah kita singah dri segmen yg sama
    http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. salam singgah
    http://duniakita1994.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Good luck :D
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  6. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    ReplyDelete
  7. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall