Wednesday, 13 November 2013

Shoutbox Meragam

Assalamualaikum semua, shoutbox meragam??? Iye ini memang terjadi ye. Rasanya dah berapa kali dah kotak jerit kinah jadi macam ni. 


Sabar je la. Dalam minggu ni ntah berapa kali dah jadi macamni, nak tukar cbox menyemak dengan iklan bagai. So nak buat macamne kita sabor je la ye heheheh

18 comments

  1. Replies
    1. yang peliknya kejap ok kejap tak ok. ada yang kena delete ni huhu

      Delete
  2. msti tgh prob tuh..saba ehh kin ;)

    ReplyDelete
  3. sama la.. tension laa.. rsa macam nak tukar je.. tapi shoutbox busuk best la.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rilek anne rilekk oooo. shoutbox memang best :)

      Delete
  4. shoutbox ni mmg selalu jadi mcm ni kan. geram jugak kekadang. nak bw payah. klu guna cbox berderet iklan tah apa2 kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula niena, takpela sementara je ni, walaupe pun keep in touch :)

      Delete
  5. Sabar ye kak... Kalau akak dh gunakan cbox , nak delete iklan , cuba tgk tuto Ina ni ... Semoga ia membantu ;)
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/tutorial-delete-sampah-dalam-cbox.html

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. bawak bersabor, jom kita bertukarrrr

      Delete
  7. saya lagi la problem . widget shoutbox trus hilang ... huhuhuuu

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall