Monday, 18 November 2013

# Luahan Hati # Macam-macam

Semakin Ketandusan Idea

Assalamualaikum semua, ketandusan idea? Memang pun dah tak tahu nak tulis apa kat blog kesayangan beta ni hihihi, oh ye, alhamdulillah kinah baru je memenangi tempat ketiga segmen Reddelima Part 2 by Dunia Sebenar Shida. Terima kasih pada yang klik iklan Reddelima kaler merah tu :) Kalau bukan kerana anda-anda semua tak merasa nak menag tempat ketiga huhu. Hadiahnya kinah tak berapa pasti, tengah tunggu pihak Reddelima update. Tak kisahla hadiah apa pun, syukur sangat bila menang segmen yang agak besar ni.  Hari makin berlalu, lagi beberapa hari je lagi nak pergi ke Sintok nak pergi ambil jubah, nervousnya tak usah cakapla, macam-macam yang difkirkan. Bermulah my journey just like before. Nak pergi UUM ni banyak sikit travelnya, takpe demi konvo ku redaji jua hehhe. Ok la nak off dah, nak melayan movie Nang Nak hehhe


1 comment:

  1. nanti update kat blog tau kinah pasal konvo tu :)

    ReplyDelete

loading...

Total Pageviews