Sunday, 17 November 2013

# Segmen

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

Assalamualaikum semua, kali ni nak join segmen Mak Dara pulak macam best je macam cute je heheheh.. Baca trademark pun dah tau macam best je, tak habis-habis. Ok la syaratnya pun simple je, saja nak isi masa lapang yang ada ni sebelum bertolak ke Sintok minggu depan. 


 Bicara Mak Dara

Inilah gambarnya Mak Dara, Mata kinah ni macam tutttt je macam teettt je hehhee


31 comments:

  1. Hehehe mcm comey jer.. Mmg comel ponnn.. Terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. Nntkan entry istimewa dr mak dara ya

    ReplyDelete
  2. macam cantik jer.. hihi..
    selamat bersegmen.. donat sini.. hehehe

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen kak :)

    p/s isi tabung nuff dan redelima :)

    ReplyDelete
  4. gudluck kinah!

    t nak tgk syaratnya dulu:)

    ReplyDelete
  5. memang comel loteh ar kinah :)
    PG dtg topup sekali :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama

    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. Haii. datang dari segmen yang samaa ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  8. hai kinah!
    eh len plak muke kinah dgn yg dp tu ..
    skank muka mcm bhgia je ..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain ekk?? memang tengah bahagia pun ^_^

      Delete
  9. hihi dtg dari segment yg sama!

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama..
    salam perkenalan..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  12. nama kita samaaaaa .. hahaha meh singgah blog sy .. hehe

    http://www.nieynasakinahza.my/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. Gudluck kinah. Saya pun join. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  14. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. Salam singgah kinaz..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..

    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/keywords.html
    happy blogging..

    Jemput join jugak MINI GA saya
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  18. blogwalking dari segmen yg sama..
    mata mahal tu:)

    http://citershark.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  19. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  20. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  22. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  23. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen sama . good luck ^^
    http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  25. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

Total Pageviews