Sunday, 8 December 2013

Promote Photographer (Yoplensor Yop)

Assalamuaalaikum semua....

Kali ni kinah nak share pada semua beberapa gambar yang diambil oleh jurufoto iaitu Yoplensor Yop ni. Lagipun sekarang ni dah hujung tahun, for sure bride to be ambil kesempatan untuk mengadakan hari bahagia mereka tak kira majlis pertunangan atau perkahwinan terutama pada musim cuti sekolah tak lama lagi. Jom cuci mata dulu tengok gambar-gambar yang diambil. Harganya pun boleh tawar menawar dengan photographer tersebut BERGANTUNG KEPADA LOKASI ANDA.

yoplensor yop



wedding capture 7

Bachelor Capture 15

Lensor Big day 5

Bachelor Capture 13

capture 12


picture 15


Ha berminat tak? Cantikkan.. Jika berminat dan untuk mengetahui maklumat lanjut boleh hubungi di talian 0193260715

21 comments

  1. Cantik tapi simple...tp ok la..teringat kite2 dolu hehe

    ReplyDelete
  2. Cantik tapi simple...tp ok la..teringat kite2 dolu hehe

    ReplyDelete
  3. amboi.. toong promot ni, ada komisyen ke aper.. heheh

    ReplyDelete
  4. wah,bakal photographer kinah ke ni?hihi...

    ReplyDelete
  5. huhuhu aya, ni bukan kawan akak, soulmate akak In sha Allah :)

    ReplyDelete
  6. Skill dah ade... boleh tambah skill dalam editing mesti lagi cantik!

    ReplyDelete
  7. oo...tunang kinah la ni ye..hihi...

    ReplyDelete
  8. wah..siapa yg nk buat majlis tu boleh la ni..hihi

    ReplyDelete
  9. cantik tapi tingkatkan skit editing..hihi

    ReplyDelete
  10. ohh soulmate akak jadi photographer ea? :)

    ReplyDelete
  11. mm part time je, hana nak langsung nanti leh rojer2 ^_^

    ReplyDelete
  12. cantek2 gak gambo dia, kalau family portrait indoor/outdoor ada ke?

    ReplyDelete
  13. terima kasih, ada, nak cuci sendiri atau dia yg cuci? kalo dia cuci nak gnbar besar mane? saiz gantung dinding ke saiz 8R. Lau saiz gantung rm200-250 dgn frame. lau cuci sendiri murah ckit, 1 roll ada 12 shot, rm50 background sendiri, lau background dia rm 90. CN minat CN leh contact no yang kinah bagi :)

    ReplyDelete

  14. Cantik. Yolancer ni photographer kt ipoh ke.

    ReplyDelete
  15. hmmm dia kat KL, kalo nak kat ipoh pun ok jer.

    ReplyDelete
  16. kehkeh,,promote kakisnipcon sekali .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila bagi detail anda wahai puan snipcon :)

      Delete

© Love Is Simple
Maira Gall