Wednesday, 20 November 2013

# BE # Blog

Nuffnang Dah Rm0.00

Assalamualaikum semua.


Alamak mana pergi duit kinah?? Huhuhu sebenarnya tak kemana pun. Kinah dah tekan cash out dah. First time cash out ni. Terima kasih pada semua yang sudi tekan semua iklan Nuffnang kinah. Tq sesangat ye. Kalau bukan disebabkan korang semua mimpi je la kinah huhu. Apa yang tinggal sekarang ni 5 CPUV kinah yang tengah on going tu, harap kekal lama ye macam chipsmore dah sebulan lebih dah bergolek kat sini. Terima kasih semua ^_^

10 comments:

  1. Wahh ! Tahniah Kinah. Datang tekan tabung Kinah lagi. :D

    ReplyDelete
  2. wah dah cash out yer...seronoknya...

    ReplyDelete
  3. hihi,takpa masih ada 5 ongoing,boleh topup2 kan:)

    ReplyDelete
  4. wah best nye kina da cash out..tb entah la xtau bile hehehe

    ReplyDelete
  5. waduh...
    sodapnyer dah cashout..
    tahniah..
    slamat bershoping.
    hehe

    ReplyDelete
  6. arghh jeles! hahaha.. gurau je kinah.. :)

    ReplyDelete
  7. wuhuu! tahniah tahniah kak kinah! :D

    ReplyDelete
  8. boleh mintak belanja aiskrim potong. anyway tahniah ya tuk 1st check out

    ReplyDelete
  9. tahniah kinah, semoga terus murah rezeki :)

    ReplyDelete

loading...

Total Pageviews