Monday, 18 November 2013

# Misteri

Misteri Villa Nabila

Assalamualaikum, sana sini orang duk kecoh akan hal misteri kehilangan kanak-kanak di Villa Nabila. Kinah sebenarnya tak tahu cerita yang sebenar sebab banyak versi. Mana satu yang betul pun kinah tak tau. Cuma apa yang kinah tahu villa tu agak 'keras'. Sekarang ni tengah tunggu update mengenai Villa Nabila di Buletin Utama. Biasala bila rumah ditinggalkan begitu lama, ada yang menumpang walau macam mana pun makhluk tu tetap makhluk Allah juga. Sejauhmana perkembanagan cerita tu kinah pun tengah tunggu Buletin Utama, tertunggu gak story ni, tapi faham-faham jela TV3 iklan memanjang huhu. Apa pun sabor je la


Siapa tahu cerita mengenai Villa Nabila cerita sikit, berminat pulak nak tahu. 

Update
Cuma seorang je yang hilang, bukan 30 hilang seperti yang digembar gemburkan. Harap Izzat dapat dijumpai dengan selamat.



4 comments:

  1. hana tak tahu pape pown pasal nie kak kina. haa tngok entry nie baru tahu. lg teruk hana nie. -_-

    ReplyDelete
  2. dekat mne2 pon benda tu memang wujud kan..tapi villa tu memang menakutkan la..btw done klik iklan nuffnang awak huhu

    ReplyDelete
  3. ika perasaan pasal villa nabila ni sebab trending kat twitter, tapi tak tahu kisah sebenar, then baca kat blog kak ida, baru tahu ada case budak hilang...
    ada yang kaitkan dengan perkara mistik, wallahualam....

    ReplyDelete
  4. aah la kin macam2 versi skg ni villa nabila ni

    ReplyDelete

loading...

Total Pageviews