Tuesday, 19 November 2013

Masalah Datang Lagi

Assalamualaikum semua, aduhaila ni bukan masalah duit tapi masalah dengan si Pinky Dell ni. Tak tahula kenapa tiba-tiba je meragam. Mulanya macam ni dulu kinah pakai browser chrome, tapi entah macam mane bila kinah online keluar benda ni

 Display Diver Is Not Responding 

Tension betul bila jadi macamni, sebelum keluar benda tu, skrin kinah ni gelap gelita sekejap pastu ada balik kadang-kadang jem terus. Jenuhla. Lepastu entah macammane kinah ada browser baru namanya Torch. memang syok gila bila pakai Torch ni. Masalah yang macam Chrome tak jadi dah. Tapi lately semenjak Torch update yang bukan kinah gatai-gatai tangan update dia jadi balik macam si Chrome haish mahu hangin satu badan, nak blogwalking pun payah sikit-sikit jem, sikit-sikit gelap. Siapa yang tahu pasai benda ni cuba cerita sikit masalah kinah. Nak print screen tak leh huwaaa 

Sabor jela, bila try google image sabor kuar menatang ni ha adehhh

4 comments:

  1. alahai sabar ye kinah..nana duk stress blog nana tu maybe kena spam,tapi nak bagi hilang stress jap join ga mak dara,hihi..seronok bw blog peserta2:)

    ReplyDelete
  2. np erk blog kin slalu prob..cube check balik kt setting camnee

    ReplyDelete
  3. TB, bukan blog yg problem skrg tapi browser ni ha,

    ReplyDelete
  4. kinah, tu maybe kinah ada download certain2 software yang automatically akan install other software macam torch, ask.com, avast laa dan sebagainya...ce uninstall mana2 software yang rasa tak penting or kinah tak pernah guna pun, insyaAllah ok tu nanti..
    kalau tak reti buat sendiri, terpaksa laa hantar kedai minta tolong checkkan...

    ReplyDelete