Thursday, 21 November 2013

Jawapan Pertanyaan & CPUV Ke 13

Assalamualaikum semua, tentu ramai tertanya apa kinah nak buat dengan url blog korang hehehehe, Nak bagi hadiah tak mampu lagi, kinah nak buat bloglist bulan Disember dengan review blog korang. Ok tak huhuhu. Itu je pun, tak sangka ye ramai gak yang hantar link url. Dengan cara ni secara tak langsung boleh promote blog korang. So siapa nak bloglist and review?? Tinggalkan link korang di sini. Cadangnya macamni sebahagian masuk bloglist sebahagian lagi review. Ke ada cadangan lain??? Bagi komen. Kalau nak bagi hadiah, ada sesiapa yang nak sponsor???? 

Alhamdulillah kinah dapat lagi CPUV kali yang 13, CPUV kedua untuk November, bulan ni tak banyak yang lekat, kali ini daripada Inti Rebranding Campaign. Nak print screen tak nampak lagi berjogetnya. Total still on going 6. Amiin :)

Oh ye tadi kinah perasan ada yang mintak ajar macam ne nak buat kotak komen macam kinah ni, nanti Kinah ajar ye, malam nanti kinah update. Sekarang ni penat, tadi teman mak pergi beli barang dapur. Malam nanti ye Aishah Fauzi ^_^

8 comments

  1. hehe ok gak kan buat mcm tu dpt promote blog ;)

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestlah banyak dah CPUV melekat kat dia :)

    ReplyDelete
  3. bagus jugak tu kak buat review blog.. :)

    ReplyDelete
  4. riview pun boleh masuk bloglist pun boleh, ikut pilihan kinah laa sebagai tuan blog :)

    tahniah kinah, semoga terus murah rezeki ye, ika klik3 untuk kinah :)

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall