Jawab Persoalan Bagaimana Mohon Internship Di Amanah Ikhtiar Malaysia

  • Wednesday, November 06, 2013
  • By Kin Naz
  • 3 Comments


Assalamualaikum semua, entri kali ni kinah nak jawab soalan daripada seorang blogger. Soalannya macammane nak apply internship di Amanah Ikhtiar. Sebenarnya Kinah dulu pihak Universiti yang buatkan. Kami diberi option untuk membuat pilihan dimana kami ingin laksanakan internship kami. Pada mulanya memang kinah apply beberapa tempat untuk internship, tapi tiada feedback yang diberi. Kemudian, berlaku sesuatu pada kinah yang mana kinah terkena sengatan lipan bara. Teruk jugakla kinah masa tu, meraung dekat wad kecemasan. Nak pulih pun ambil masa yang agak lama last-last satu hari pihak universiti call tanya nak internship di Amanah Ikhtiar tak? Kinah terima je la tawaran tu disebabkan Kinah tak dapat nak cari tempat. Bagi menjawab persoalan beliau, cuba hantar surat ke HQ Amanah Ikhtiar di Kuala Lumpur, di alamat yang tertera di bawah atau telefon untuk maklumat lanjut ye. ^_^

Amanah Ikhtiar Malaysia
No,26-4, Jalan14/48A
Sentul Raya Boulevard
Off Jalan Sentul 
51000 Kuala Lumpur.
Tel:03 40442466/2460
Faks:03 40442455

You Might Also Like

3 Pengomen Tegar

  1. mesti still teringat kat lipan tu..huhu

    ReplyDelete
  2. ooo mestila ingat, mak lipan tu huhu

    ReplyDelete
  3. huhu....sian kinah,even tak pernah kena,mesti rasa bisa sangat kn,doktor tu bg ubat jela?bapa lama boleh sembuh?

    ReplyDelete