Saturday, 16 November 2013

# 8 Share

Jana Pendapatan Dengan 8 Share


Kali ni, kinah nak cerita sikit mengenai 8 Share, apa tu 8 Share? 8 Share ni lebih kurang macam Churp-churp dan Nuffnang, kalau nuffnang kita just tampal iklan di setiap ruang, tapi 8 Share ni kena kena buat kerja sikit. Kena share iklan yang diberi pada ruangan sosial anda seperti Facebook, Twitter, Google +. Hmm menarikkan, daripada buang masa menghadap laptop main game je, lebih baik share iklan-iklan ni, income pun masuk. Setiap klik yang kita dapat kita akan terima sebanyak RM0.20. Sikit?? Jika rajin share yang sikit tu akan jadi bukit trust me ok. Caranya mudah je, daftar, isi maklumat yang diberikan, dan ikut step yang diberi, anda dah boleh share iklan. See, mudah bukan, tunggu apa lagi jomlah daftar ramai-ramai. Bila anda aktifkan akaun anda di email yang diberi, automatik dapat RM1.00 kan dah dapat RM1.00 anda kena share pulak untuk mendapatkan hasil. Anda layak cash out bila earning dah menjangkau RM50. Tunggu apa lagi cepat pergi daftar!!!

Jom daftar ramai-ramai, Klik banner bawah ni

Id-appicon

Kinah punya hasil takla banyak, baru je aktif alhamdulillah.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews