Wednesday, 20 November 2013

# Menang Giveaway

Hadiah Mini Giveaway By Nabila Medan Dah Sampai

Assalamualaikum semua, alhamdulillah hadiah daripada Nabila Medan dan Emas Putih dah sampai. Hadiahnya Set Mary Kay iaitu timewise body dan lipstik hooooo. Mama Darwish dapat dah ke? Aritu duk tanya kinah kita berdua menang apakan, ni kinah dapat timewise body mama darwish pulak? Tunggu post daripadanya. Oh ye nak upload gambar tak bolehla, intenet tengah running down. 

Lebih kurang macamnila, ada tiga item, ni je yang dapat expose ok la kan. 


5 comments:

  1. tahniah...best tau klu dapat foundation dari mary kay...walau dia kecik cetoet...tapi hasilnya mmg cantik

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki, tahniah2 kinah akak tumpang happy untuk kinah...

    ReplyDelete
  3. tahniah... seronok menang giveway kan

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, dah tak payah nak beli product lagi kan hewhew

    ReplyDelete

Total Pageviews