CBOX Pulak!!!!!!

by - Wednesday, November 13, 2013

Geram punya pasal ni, bukak webpage shout problem, last kinah pakai balik Cbox. 


Tapi kali ni CBOX kinah dah bersih dan bebas dari sampah sarap. Tadi da komen daripada Sabrina, kalau pernah pakai cbox dia ada bagi tutorial macamne nak kasi hapus sampah yang menyemakkan mata tu. Klik sini untuk mendapatkan tutorial tersebut ----> sini 

Sharing is caring, malasla pakai shout ni, banyak beno halnya. Memang shout best tapi kalo dah salu macamni boleh jadi hulk hahahha.

You May Also Like

11 Pengomen Tegar

  1. ok,nati nana nengok tutorial tu:)

    ReplyDelete
  2. Salam Kin Naz. , .. jgn jd hulk nt hijau blog kamu ni :)) .. why shoutbox? banyak spam.eh.. ..bg sy lbh baik xde dari menyakitkan hati... visitor singgah lalu walau menyumbang pv namun itu kurang memberi kesan dlm ukhuwah blogging yg swbenarnya.

    pcl~www.nazlee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu PCL, shoutbox bukan bnyak spam, asyik web error je. hmm betul tu PCL

      Delete
  3. Waaa..good sharing kinah..cbox akak banyak sampah ni. dah mcm tapak pelupusan dah..hikhik.. thanks for the info :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sharing is caring kak, cbox kinah dulu pun penuh sampah tu tukar shout, bila dah salu macamni kena pkai cbox balik jawabnya.

      Delete
  4. hee jangan jadi hulk akak kinahhh.. aya pon ada banyak sampah kalau tinggal lama sikit chatbox..ada macam2 iklan..sakit pulak hati ni kann

    ReplyDelete
  5. Kinah jgn btul2 jd hulk mcm tu..takut akak..hihii..akak pun mcm nk tuko je tp tggu dulu.

    ReplyDelete
  6. nak terjah tuto tu :)

    isi tabung nuff :)

    ReplyDelete
  7. Hahahaha. Sabar ye kak Kina :D

    ReplyDelete