Thursday, 21 November 2013

# Inspirasi Cinta # Macam-macam

Ada Orang Nak Sponsor La

Assalamualaikum semua, ingat lagi tak aritu kinah ada post nak url blog kan, kinah ada update haritu nak buat ape dengan url tu. Sebenarnya kinah nak buat bloglist Disember, dan nak review beberapa blog dan tadi ada seorang blogger yang memang selalu menyinggah kat sini nak jadi sponsor. Haaaa ada penambahan la kiranya. Nak kata segmen pun bukan, nak kata Giveaway pun bukan, hmm Blogger yang kinah maksudkan ialah Aya

Klik header yang comel ni untuk berkenalan and followla beliau sekali ^_^

Nak tau apa yang aya nak bagi, hmm dia nak bagi bedak tanaka. Sapa nak bedak tanaka???? Cepat hantar link kat ----> sini 
Cuma seorang saja yang bertuah dapat bedak tanaka tu and the rest bloglist and review.


4 comments:

  1. saya dah tinggalkan link kemarin,hehe :) macam best je :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh featuring with aya ye :)
    ingatkan apa laa kinah nak buat dengan link blog tu hewhew

    ReplyDelete

loading...

Total Pageviews