Verry Annoyed

by - Thursday, October 03, 2013


Assalamualaikum..


Apa nak jadila budak-budak sekarang ni, dah bertunang tak semestinya dah halal nak kissing, Nauzubillah pergi lak post kat twitter, cuba korang baca apa yang dia tweet tu, "Kubur asing-asing" Picture ni kinah amik dari FB tadi. Dunia akhir zaman


You May Also Like

9 Pengomen Tegar

  1. semoga mereka mendapat hidayah. dunia akhir zaman.akhlak merudum :'(

    ReplyDelete
  2. terok2.. sah2 memang budak2 bertunang taik kucing apa. muka tak malu sgguh

    ReplyDelete
  3. erkkk subhanallah..lgsung xrsa malu..dunia ni dah tua sgt dah..bnda haram dh jd mainan je zman skrg ni..nauzubillah

    ReplyDelete
  4. sungguh kurg sopan post gambar mcm ni & sangat tidak sopan dgn jawapan y dia berikan..

    ReplyDelete
  5. yer la dunia akhir zaman , memang kubur masing2 kot but we are malaysian n plsss la muslim kot x tau malu betol........bertunang bukan bukan lagi boleh buat semua 2 n even married pun xkan nak kissing dpn umum... x jg maruah parents la ..

    ReplyDelete
  6. buat malu je..buat dosa tu simpan2 le..ni lagi ghairah nk tunjuk

    ReplyDelete
  7. erk.., tkutnya bila tringt kan ank aku yg tgh mmbesar ni., rasa nk sorok dia dlam gua jer.,

    ReplyDelete
  8. emm tak boleh ditegur dah budak2 sekarang

    ReplyDelete
  9. eiii...entahlah...Harap-harap anak-anak kita tak jadi macam ni. Semoga mereka ni insaf

    ReplyDelete