Thursday, 10 October 2013

Terima Kasih Semua

Assalamualaikum...

Pertama sekali kinah nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang wish birthday kinah. Terima kasih sangat-sangat, tak kisahla yang wish dekat blog mahupun di FB. Tocei2. Yang paling tak sangka bekas naib canselor UUM wish birthday woooooooo. Macam tak percaya je hihi. By the way pagi tadi sebelum keluar dengan Encik Tunang, kinah terima panggilan daripada pihak Hal Ehwal Akademik (HEA) untuk memaklumkan bahawasanya Kinah sepatutnya kalau diikutkan sesi petang, last-last kena tukar pagi. Laaaa pagi pulak dah, tapi takpela idakla nanti cair make up kitorang nak bergambar huwahuwahw.. Apa yang penting kitorang dapat jumpa dengan Yang Dipertuan Agong tu. Hmm aritu jumpa permaisuri ja, kali ni jumpa agong serius excited nihhh

7 comments

  1. hehe hana ada post kat fb means ada jugak la ingat akak. :P

    celebrate tak? hee

    ReplyDelete
  2. wahh bertuahnya kinah..tak pernah lagi jumpa Yang dipertuan Agong

    ReplyDelete
  3. kak pon salah sorg yg di mention kan hehehe you are most welcome

    ReplyDelete
  4. ya ampun, mama tak wish kinah, mam bz semalam dengan semalamnya..

    kinah, mama ucapkan selamat hari kelahiran buat kinah, kinah seorang yang sporting tau, semoga terus maju dalam dunia blogging ye..

    ReplyDelete
  5. saya tak wish birthday pu kat akak,huhu... happy belated birthday! semoga dimurahkna rezeki... dan terus sukses :)

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall