Friday, 18 October 2013

# Luahan Hati # Macam-macam

Tak Dapat Tonton Kampung Girl

Assalamualaikum semua....

Hmmm sedihnya tak dapat tengok episod akhir Kampung Girl. Nak tau pasai ape TV kat umah ni ade sebijik je, kebetulan malam ni kan ada perlawanan bola antara ATM dengan The Red Warrior jadi tak dapatla eden nak tonton dah ayah ngadap TV tengok bola. Dah tak tau nak buat ape update entri aje la. Tak pe sekarang ni kan banyak website tuk download cerita, nanti Kinah update link tuk episod akhir Kampung Girl ye.

p/s walaupun dah baca novelnya, tetap gak nak tonton hehehhe

2 comments:

Total Pageviews