Tuesday, 29 October 2013

# Luahan Hati # Macam-macam

Skin Blog Tak Matang Ke?

Assalamualaikum semua...

Hmm kinah nak tanya pendapat semua mengenai skin blog ni, betul ke nampak macam tak matang? Hari tu adik kinah tegur "Kak yong, apesal blog ko nampak macam tak matang je" Kinah kelu lidah tak terkata betul ke betul ke? Please be honest

Asyik gambor beruk ni je Kinah upload hihihihi


13 comments:

  1. selalu yang akak tengok blogskin ni banyak digunakan oleh golongan pelajar je..tapi ikut citarasa kita lah kan nak blog kita macam mane..

    ReplyDelete
  2. tula akak, adeiii hati dah bekenan kat blogskin matang tak matang belakang kira huhu

    ReplyDelete
  3. matang tak matang asalkan kita selesa dengan blog sendiri... ^_^ subjective sebenarnya tu...

    ReplyDelete
  4. ikut keselesaan la kinah...janji org masuk blog kita tak serabut mata :)

    ReplyDelete
  5. ikut style kita la akak. yang penting entry kita awesome kan? :)

    #dah lama gila tak singgah sini. kih3. :D

    ReplyDelete
  6. ok je pun skin blog ni..
    ikut suka ati kinah la, asal sedap mata memandang.. pedulikan apa orang kata.hehehe..

    ReplyDelete
  7. klu ikut pendapat sy, okey je blog skin ne cuma tulisan entry yg kecil buatkan apa yg nk disampaikan adakalanya x sampai.. soal matang atau x belakang kira yg penting kta hepy dgn blog kta :)

    ReplyDelete
  8. mungkin ada macam keanak2anakn la sikit hehe..tak apala yang penting kinah puas hati kan.so sweet juga.daripada blog kita kosong je hehe

    ReplyDelete
  9. tak matang kt mana tu . comel lah. xyah dgr teguran yg tak membina macam tu hehe, yg pting kita heppy ^_^

    ReplyDelete
  10. bagi sye ok je skin nie..tapi slalu nye bdk2/student suka pakai macam nie,kalau yg da berumur,dorg lebih suka pakai skin berbunga hehe

    ReplyDelete
  11. biasa je sy tgk.. ceria gitu.. hehe..

    ReplyDelete
  12. Teenager suka background macam ni kina..tapi kalau suka ok aje..janji tak serabut..

    ReplyDelete

Total Pageviews