Saturday, 2 November 2013

# Segmen

Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.






Dengan ini shida menganjurkan Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 30.10.2013 dan akan tamat pada 12.11.2013 (2 weeks). Pengumuman pemenang untuk Part 2 akan shida umumkan setelah mendapat keputusan dari pihak penaja. Untuk Part 2 pilihan pemenang sepenuhnya dipilih oleh penaja dan juga berdasarkan Unique Click (jadi affliate) Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :


  syarat-syarat wajib :  

  1. Like  Page Penaja dan Share (klik pada button share dalam entri ini)  :  

  2. Like, G+ entri ini  dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

  6. Wajib Daftar menjadi Affliate www.reddelima.com dan letak banner Affliate dalam blog (akan disemak oleh Penaja) : klik cara Daftar Affliate dengan 7 langkah mudah!


Senarai Hadiah  |  Senarai Peserta

9 comments:

  1. wahhh blog dia dah tukar background jugak la. comel ^_^

    ReplyDelete
  2. bulan baru background baru hehe, ok tak?

    ReplyDelete
  3. Salam kenal/singgah/follow^^good luck . dari segmen sama kalau free singgah ye: reddelima-giveaway-part-2-by-dunia

    ReplyDelete
  4. Jemput join ga.Syarat senang je ^_^
    http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/name-sherry-giveaway.html

    http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete

loading...

Total Pageviews