Thursday, 31 October 2013

Ok Tak?

Assalamualaikum semuaa.....

Mesti anda semua tertanya-tanya apa yang ok ye tak? Sebenarnya kinah nak tanya ok tak background yang baru ni, masih lagi template yang sama cuma background yang berbeza. Sungguhpun haritu rata-rata yang memberi komen yang positif tapi dalam jiwa kinah ni memberontak nak tukar jugak wajah blog ni. Bila kinah search blogskin seriusly memang lawa-lawa, cantik namun ada tapinya. Kinah tak boleh nak tepekkan segala banner bagai kat dalam blogskin, kalau template sekarang ada layout yang blogskin tak ada semua pakai edit HTML oh tidak, itu yang paling kinah tak suka. Hasilnya, kinah cuma tukar background je heheh. Tapi background ni kinah godek-godek dalam blogskin, juling jugak mata ni mencari url background dah berkenan punya pasal. Lagipun background sekarang baru nampak macam matang sikit hahaha. Pada Adik kinah si Ecah ada nampak matang tak sekarang blog orang ni. Kamu jangan banyak nak megomen lagi ye dik. 

eeee kinah jumpa picture ni kat FB semalam. Macam-macam hal


12 comments:

  1. akak suka tengok background kinah,,,cantik la...soft je warna...hehehe...ada warna pink tak..heheh..

    nampak skit kematangan...hehehe

    ReplyDelete
  2. heheh terima kasih kak, wana ni je ada, tu pun kinah main2 colour di design template.

    huhu baru nampak macam umur 24 kan

    ReplyDelete
  3. cantik2,nana suka:) ni yang rasa nak tukar background jugak,heeee

    ReplyDelete
  4. sangat pastel blog kina! suke warna ni.. belog bella je yg guna wrna shoking ..heheh =')

    ReplyDelete
  5. seyes cantikla kinah..gud job ;D

    ReplyDelete
  6. comey je... dah cantik dah pun blog kinah....

    ReplyDelete
  7. hehe terima kasih semua.. :)

    ReplyDelete
  8. Bagi saya cantik je, tak macam blog saya yang tak berbaju... Hihi

    ReplyDelete
  9. memang bila orang bagi komen positif pun bila ada satu yang kurang positif jiwa kita akan memberontak untuk tukar juga penampilan...apa apa pun sweet juga background yang baru ni kinah... asalkan kinah happy akak ok jer... ^_^

    ReplyDelete
  10. perghhh...tetiba kinah nampak matang..hehehe

    ReplyDelete