Saturday, 5 October 2013

# Novel

Novelll Time

Assalamualaikum...

Geramnya dengan novel-novel ni

Aha, novel begitu sinonim dengan kaum wanita, namun ada juga dalam kalangan lelaki yang turut sama meminati novel. Kebanyakan novel yang menjadi pilihan kaum wanita ialah novel cinta. Sungguhpun jalan cerita novel adalah sama, tapi pembawakan watak adalah berbeza. Siapa minat baca novel?? Hmm kinah memang minat gila dengan novel ni, Kinah selalu tukar-tukar novel dengan mak saudara, beli je novel baru keluar hmmm memang tu je la dihadapnya. Novel ni boleh dianggap sebagai bahan rujukan kerana dalam kandungannya turut terselit info-info yang berguna dan bermanfaat kepada pembaca jadi bukanlah setakat baca kosong je, at least ada juga input untuk kita semua. 

Dalam banyak-banyak novel yang kinah pernah baca, novel paling Kinah suka Bicara Hati. Novel lain pun best gak tapi bicara hati ni betul-betul menyentuh jiwa ececece. Ok la, tadi makcik datang hantar novel. Ada tujuh kesemuanya hmmm. In sha Allah jika ada kesempatan Kinah cuba review novel-novel tu. 

   

6 comments:

  1. Ahaa..Akakpun suka baca novel, tapi novel cinta melayu ni dah lama akak tinggal..Tgk le, kalau jumpa yg sesuai baca kot. Tapi dah bertahun2 tak baca novel cinta melayu

    ReplyDelete
  2. adakah novel di atas milik kinah? Ya Allah!! geram dgn novel tersebut!!!!

    ReplyDelete
  3. hana minat baca novel. disebabkan fanatik nak jd mcm kak damya hanna, hana sanggup jadikan novel2 dia semua sbg koleksi hana. hehe

    ReplyDelete
  4. noe pun minat baca novel...novel jenis penyiasatan pun noe suka...Bicara Hati tu pun noe ada baca...

    ReplyDelete
  5. yeah geram sangat tengok novel-novel tu.:)

    ReplyDelete

loading...

Total Pageviews