GA BY LIZA IZARA

by - Wednesday, October 02, 2013


Assalamualaikum...


Okeh kali ni nak join GA kak Liza pulak. Eh comeinya banner ni. Mula-mula memang excited gila nak join then bila nak copy banner, kak Liza kata tak leh copy nanti kena saman hahah ah sudah camne nak join. Berpeluh gak le camne mengopinya last-last entri ni terpaksa masuk draft dulu. Lepastu Kinah beritahu pada kak Liza tak leh copy and then kak Liza edit sikit akhirnya dapat juga banner yang mahal kat atas tuh heheh. 

Instagram Kinah takde la kak, telefon pun tak canggih setakat leh mesej dengan call tunang jadila heheheh 



You May Also Like

4 Pengomen Tegar

  1. hahahhaha kelakar la pula..
    jaga2 nanti kena saman haha
    bahaya skg ni org buat mcm2 kat gambar kita tu yg terpaksa buat mcm tu.. hehe

    thanks kinah moah moah moah
    GOOD LUCK!!!

    ReplyDelete
  2. @Liza Izara Fazriel Fahmi heheh jangan saman saye kak jangan hehehe. moah moah

    ReplyDelete
  3. hehehe...rajin dia join eh! best of luck :)

    ReplyDelete