Dapat Jugak Post Entri

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah dapat jugak post entri harini. Mana taknya dah berapa harini bila nak new post loading je memanjang sampai berjanggut tunggu last-last pangkah la jawabnya melayan movie. Bila cek Nuffnang tengok trafik jatuh merudum disebabkan beberapa harini tak update.  Tambah semalam pulak hari yang paling menyedihkan dan semangat kinah down bila encik tunang dilanda masalah yang paling besar sehingga kinah terpaksa communicate dengan adiknya di Penang nun. Masalah apa itu tak perlu nak dihebahkan kerana ini masalah peribadi. Pening gak kepala Kinah, bengkak mata bila memikirkan nasibnya di sana. Syukur alhamdulillah, pagi ni dia call dia selamat. Lega hati ni baru boleh buat kerja umah dengan aman dan damai kalo dak semalam gelisah memanjang. Malam ni kinah suruh dia tido esoknya dia ada test, bermacam-macam dugaan dalam hubungan ni, ini semua untuk menguji kita, janganlah kita mudah berputus asa kuatkan semangat In sha Allah, Allah sentiasa dengan kita.



You Might Also Like

1 Pengomen Tegar

  1. alhamdulillah....semoga semuanya baik2 aje ye kinah...

    ReplyDelete