Saturday, 26 October 2013

CPUV Ke 10

Assalamualaikum...

Sebenarnya kinah memang nak post, tapi disebabkan line internet jeles ngan kinah, kinah tak leh nak post. Tak pe la harini dapat jugak post sungguhpun dah lambat. Alhamdulillah sekali lagi diberi peluang oleh pihak Nuffnang, sayang Nuffnang lebihhhhhh heheheh. Kalini daripada Inti Rebranding Campaign. Nak tau apa tu inti rebranding Campaign tekan je iklan tu, itupun kalo ade la dia berjoget. Kalau takde janganlah segan-segan nak tekan iklan lain yang masih on going lagi tu.

Dua dah kredit dah, harapnya yang lain tu kekal la ye. Kesian kat awak ni ha tengah ngumpul duit ni.

p/s yang ni print screen je ye. Tekan tak jadi ape2 pun heheh...


4 comments

  1. tahniah cik kinah ye... banyak betul cpuv dia..

    ReplyDelete
  2. congrats dear! nana nya pun da credited yang sogo & sony tu:)

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall