Sunday, 1 September 2013

# Segmen

Segmen Banjirkan Follower by Memey

Assalamualaikum...


Dah lama rasanya tak join segmen. Oleh kerana sekarang ni ada banyak masa nak menyibukkan diri dengan menjoin segmen ni. 

Syarat-syaratnya mudah je kena follow owner blog tersebut dengan like memey myrrh

Jumlah follower: 115 je x ramai pun


Tarikh tutup lambat lagi sampai 14/12/2013

Jom ramai-ramai kita meriahkan segmen ni kata memey follower paling ramai dapat hadiah misteri hehheh




20 comments:

  1. hyee dri segmen yang same. jum singgah

    http://ernaeer.blogspot.com/2013/08/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

    ReplyDelete
  2. done follow u back (122)... thanks

    ReplyDelete
  3. hi goodluck juga :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam.. deno datang banjirkan lagi followers di sini! deno done FOLOW sini no.145! Jom ke blog saya -->>>DayangDeno

    ReplyDelete
  5. Terjah sini dari segmen yang sama. Goodluck :)

    ReplyDelete
  6. singgah sini..dah follow lame pon =)

    ReplyDelete
  7. farah follow sini . dari segmen yang sama :) #173

    http://arinalola.blogspot.com/2013/09/segmen-banjirkan-follower-by-memey.html

    ReplyDelete
  8. singgah http://cahayasirius.blogspot.com/2013/09/segmen-banjirkan-follower-by-memey.html

    ReplyDelete
  9. salam.. thanks sudi join..dah folow awak blik dah... jom terjah yg lain kt sini http://memeystorystory.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-banjirkan.html

    ReplyDelete
  10. datang follow sini dari segmen yg sama..
    #237

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/09/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

    ReplyDelete
  11. Segmen yang sama . balas kunjungan done follow ::DDD

    ReplyDelete
  12. dr segmen same :)
    do follow me back ><
    http://wanalipwaniye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. do follow me back
    :)
    http://wanalipwaniye.blogspot.com/

    nice to know u ><

    ReplyDelete
  14. Do follow me back. thank you :3
    http://shastory-sha.blogspot.com/2013/09/segmen-banjirkan-follower-by-memey.html

    ReplyDelete
  15. Terjah sini,
    Dari segmen yang sama,
    Segmen banjirkan follower by Memey
    Jemput terjah belog,
    http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/10/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

    ReplyDelete

Total Pageviews