Thursday, 26 September 2013

Pergi Pulau Pinang

Assalamualaikum...

Pulau Pinang??? Ha itu adalah destinasi yang akan Kinah pergi pada esok hari. Tadi terima panggilan daripada kakak sepupu "jom Kina kita pergi Penang Mak Anjang ajak jaga anak Cik Anit" Kinah pun apa lagi ok jela sebab dah jadi suri rumah sepenuh masa ni. Nampak gayanya blog ni akan sepi la kejap dalam beberapa hari ni. Kalo ada post entri pun tu cuma kinah dah buat automatic post ye. Sungguhpun Kinah tak ada beberapa hari ni, jangan lupa tinggalkan jejak korang. Kinah balik nanti Kinah balas kunjungan korang tu ye.  

Pulau Pinangg here i come ^_^

9 comments

  1. hehe cerita lah pengalaman kat penang nanti. nanti raya haji azwa nak turun sana plak. rekemen sikit tempat best best. Hakhak. K?? :)

    ReplyDelete
  2. ha ar nant cite ek pasal negeri mami tanjung tempat yang best hannis pun lama dah x g penang pg pun utk shopping ja ....

    ReplyDelete
  3. nanti kongsi cerita dari Pulau Pinang ye akak hihi

    semoga akak selamat pergi dan balik..amin.

    ReplyDelete
  4. penang best..makanan die yg best sebenarnyee..lg2 pasembor ;)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih semua,insya Allah

    ReplyDelete
  6. alaaa...alaaaa....camne ni ...weekend kinah takde...camne ni...camne ni...huwaaaaa :P

    ReplyDelete
  7. wah,saya tinggal kat penang,hehe... :)

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall