Friday, 27 September 2013

Mereka Cari Isteri Mat Yo Di Love Is Simple


Assalamualaikum...

Semalam cek traffik source, tengok di search keywords, orang search gambar isteri mat yo dan heboh isteri mat yo. Waa isteri Mat Yo dah jadi famous jap walaupun tak berapa famous pun.  Sebenarnya entri ni sepatutnya post semalam, tapi disebabkan internet tak berapa laju entri ni di post pada hari ini. 

6 comments

  1. dia fames sbb keburukan tingkahlaku dgn owg tua buat ape..aish tb yg tgk klip tuh pn skt ati..macam budak2

    ReplyDelete
  2. org search sbb nak tau apa y berlaku sebenarnye..& jadikan tauladan..org y berada di atas xkan selamanya di atas..kerana roda itu bulat..

    ReplyDelete
  3. Dasyat jugak berita ni..Tak tau sapa yang salah..

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall