Friday, 13 September 2013

# Segmen

Give Away Set Kurus/Diet Shaklee :)

Assalamualaikum... 

(Klik banner tu)

Set Kurus Shaklee ini dihasilkan daripada vitamin semulajadi. Ibu-ibu menyusu juga boleh mengambil set kurus Shaklee ini. Produk Shaklee tidak memberi kesan buruk kepada bayi. Berdasarkan pengalaman saya, set kurus Shaklee bukan saja menolong saya menurunkan berat badan malah susu bertambah banyak dan telah menolong saya menyusukan anak saya sehingga 2 tahun lebih. 

Jom berkenalan dengan Set Kurus Shaklee.

Set ni terdiri daripada tiga komponen iaitu bakarbuang dan bina.

1) BAKAR LEMAK : Lecithin / Omega Guard




2) BUANG LEMAK (DETOX) : Herb-lax / Alfalfa


BAKAR DAN BUANG :
Lecithin/Omega Guard + Herblax /
Lecithin atau Omega memecahkan lemak yang berlebihan di dalam badan. Herblax atau Alfalfa pula berfungsi sebagai medium pengangkutan untuk membawa keluar daripada badan.
Oleh itu, konsep Bakar dan Buang Shaklee ini secara umum memang berkesan untuk menurunkan berat badan.

Kenapa Detox itu penting?
Detox adalah untuk menyingkirkan toksin berlebihan yang terkumpul dalam badan. Tanpa mengeluarkan toksin yang terlampau banyak di dalam badan, badan sukar menyerap nutrient dari makanan seharian dan supplemen.

Kenapa Protein penting?
----------------------------
Protein penting untuk pelihara otot dalam badan.
Perasan atau tidak, ada orang yang berat badannya turun tetapi badan dia masih flabby (menggeleber)? Berat yang turun tu bukan kerana kurang lemak tapi dia kehilangan otot.
Otot penting untuk tingkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak.

Dan, bezanya SHAKLEE berbanding produk pelangsing lain adalah  …

1.       Memberikan nutrien yang mencukupi.
2.       Melindungi otot.
3.       Indeks glisemik yang rendah.
4.       Penggunaan bahan2 asli bebas GMO.
5.       Mengandungi makro & mikro nutrien penting.
6.       Diuji secara klinikal.



Kalini nak mencuba nasib dengan giveaway ni. Manala tau ade ong nak menang set diet shaklee ni. Tak payah nak beli heheheh. Bukan apa semenjak dua menjak ni selera makan tinggi. Takut jadi obes pulak, oleh sebab itu kinah betul-betul nak menang GA ni. Tarikh tamat pun sama dengan tarih lahir 10 Oktober 2013. Jom ramai-ramai kita join segmen ni. Kata owner, kalo penyertaan kurang daripada 50 orang giveaway ni akan terbatal serta merta. Jom la joinn 


7 comments:

  1. all the best kinah, mama nak join, tapi sekarang mama kat luar kawasan... hihi

    ReplyDelete
  2. gud luck dear..jom join ga nie MENANGI WANGG TUNAI
    cepat-cepat sebelum 21/9 nie :)

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen sama
    http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/give-away-set-kurusdiet-shaklee.html

    ReplyDelete
  4. bw sini.. dri segmen yg sama,...

    gd luck!

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/09/give-away-set-kurusdiet-shaklee.html

    ReplyDelete

Total Pageviews