Friday, 20 September 2013

# Macam-macam

Entah Ape-ape La

Assalamualaikum.....


Lalalallalalalallalala sang keldai tengah menyanyi lagu tiga kupang. 

 
(Masa muda dan bila dah berusia)
Yang ni pulak hmm gambar bajet cun la tu. Buruk benor rupernyer (amik ko cakap Perak dah ni)

Sape la yang ajar kupik durian macam ni, failed jadi menantu

Sekumpulan kucing sedang menyaksikan Tom & Jerry bergaduh. Tengah menuntut ilmula tu.

Aha, lepas ni korang siram motor mainan confirm jadi macam kat atas tu heheheh

p/s  entah ape-apela punyer entri malam ni. Takde sape nak layan tu jadi mereng jap

Dah jom tido....

Selamat malam ^_^

8 comments:

  1. Woww banyaknye fon, org kata, bnyaknya fon, bnyak lah pakwe nye,, huhu joke je

    ReplyDelete
  2. awat kinah .. ^_^ stress ke heehehehe

    ReplyDelete
  3. @MaWaR RinDu ade pic tu je heheh. Ada satu je, tunang yang tersyang :)

    ReplyDelete
  4. @Lieya Von Jay huhu ntahla kak, tunang layan x men. Kiter tak dipedulinya

    ReplyDelete
  5. hahahha...kinah stress malam-malam ek..?? :P

    ReplyDelete
  6. itu bukan kopek durian, tapi belah durian..hehehe.. kartun tom and jerry tu bhya betul kalau budak2 tonton..

    ReplyDelete

Total Pageviews