Elektrik Takdok

  • Wednesday, September 04, 2013
  • By Kin Naz
  • 5 Comments

Assalamualaikum...

Harini dengan dukacitanya dimaklumkan bahawa elektrik takdok start pukul 9.00 pagi sampaila petang agaknya. Apalagi lepas jogging tadi terus masak nasi, mesin baju siap-siap sebelum elektrik takdok hmm.. Nampak gayanya terbantutla plan nak melawat blogger di luar sana tu. Insya Allah lepas elektrik dah ada balik kita serbuuuuu heheheh. Nak buat ape ye masa eletrik takdok ni alahaiiiii. Walau macamana pun sabor je la (trademark orang Perak)

(Sedap pulak tengok cupcake logo TNB ni)

Apa kaitan pulak post ni dengan cupcake ye heheh. Ape ape je la heheh

You Might Also Like

5 Pengomen Tegar

  1. Comel lah pulak cupcake tu..
    sekadar hiasan.. hehe
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  2. Kalau elektrik radok meman rimas lah sangat2x. Kalau petang ok la kan, tapi malam ibarat duk dalam gua.hehe

    Comel cupcake tu, try lah akak kinah buat,hehe

    ReplyDelete
  3. kalau pakai lptop n bbnd boleh je nk on9 =) he3..sbar jelh..cupcake 2 smart..

    ReplyDelete
  4. comel betul cupcake tuu
    bagi cupcake kat TNB nanti ada laa balik elektrik tuu
    hehehe

    ReplyDelete