Friday, 30 August 2013

# Luahan Hati

Luahan Perasaan

Assalamualaikum, sudah lama x mengupdate ini blogla atas sebab musabab yang tak dapat nak dielakkan. Ok kiter lupakan aje, sekarang ni fokus kepada para blogger kat luar sana. Bile saya cek balik chatbox kononya untuk balas kunjungan tetapi hampa. Semua yang tinggalkan link untuk klik iklan. Ape ni tak elok la tinggalkan link tu, kiter bukak link kononya nak balas kunjungan tengok2 iklan. Cuba korang berada di tempat saya apa yang korang rasa, kite jangan terlalu taksub sangat dengan benda2 ni. Kalo da orang betul2 ikhlas nak klik iklan kat blog die akan klik x perlu nak letak link iklan macamni. Lepas ni tolong la ye sape yang tinggalkan link tu mestilah link blog korang bukan link iklan. Ingat tuuuuuuu!!!!! (kan dah start membebel)


No comments:

Post a Comment

loading...

Total Pageviews