Saturday, 10 November 2012

Segmen Sabtu : Jom Cari Follower Bersama AH


Assalamualaikum. Hari ni saya nak join satu segmen daripada Aisyah Humaira'


Simple je syarat dia, cuma follow blog n like fanpage 

Simple je kan, Tggu apa lagi jom ramai-ramai kiter join segmen ni

Tarikh tutup malam ni jam 11.50 malam

Jom!!!!!

Anugerah Skrin 2012



Assalamualaikum semua.  Harap pada hari ini lebih baik daripada semalam.  Malam semalam siapa ada tengok majlis Anugerah Skrin ke 14 yang bertemakan fairytale tu?  Pada permulaan tengok promo di Wanita Hari Ini nampak macam menarik je. Tapi apabila tiba pada harinya, majlis yang gilang gemilang itu tak seindah seperti yang digambarkan.  Mana taknya majlis tu agak bosan kerana bercerita di tambah pula lawak daripada Rosyam Nor telah menimbulkan kontroversi. Kalo boleh biarla straight to the point. Bila bukak FB td semua meluahkan perasaan majlis malam tadi agak membosankan.  Idea dah ada tapi flow agak meleret, bagi saya biarla majlis tu simple yang penting semua orang terhibur. Saya faham bukan mudah untuk melaksanakan program terutama program yang gilang gemilang macam tu tetapi kena jugak lihat majoriti penonton adalah golongan yang macam mana dan tema tu tak sesuai sungguh.  Rasanya tu aje la nak di bebelkan buat masa ni. Adakah kawan-kawan diluar sana sependapat dengan saya?????





Wednesday, 7 November 2012

Kembaliiiiiii!!!!!!!


Assalamualaikum, akhirnya muncul kembali setelah tidak mengupdate ini blog untuk sekian lamanya hahaha..  
Bukan apa kiter ni sibuk dengan praktikum aritu, so nak update blog tu kena pikir dua tiga kali gak le coz penat dengan kerja.. Sekarang ni saya sudah bebas dengan title "Student". Report praktikum pun dah submit, sekarang ni tunggu result penuh pastu leh mohon transkrip sementara dengan surat tamat belajar hihi..   Plan sekarang ni apply semua kerja x kisahla kerja apa pun cashier pun apply.. Apa yang penting kita jangan memilih.. Mula daripada bawah pastu baru fikir yang seterusnya.. Adiooosssss!!!!!

p/s: nanti kiter update picture waktu kiter praktikal (itupun kalo internet x mengada2 ye)
© Love Is Simple
Maira Gall